top of page

25 Mart Ay Tutulması Terazi Burcunda Gerçekleşiyor

Güncelleme tarihi: 26 Mar

Bu senenin ilk tutulmasını 25 Mart tarihi itibariyle Gölgeli Ay Tutulması olarak, 5 derece Terazi burcunda yaşıyoruz. İstanbul merkezli çıkarılan tutulmanın an haritasında İkizler burcunun yükseldiğini görüyoruz. 9 derece 18 dakika ile Aldebaran Sabit Yıldızı kavuşumu ile ufukta ahlak yasasını delen her türlü konunun merkeze alındığını bize fısıldıyor. 


Ay Tutulması


Aldebaran Sabit Yıldızı Nedir?


Sabit yıldızlar arasında Aldebaran yıldızının yeri ayrıdır. Çünkü bu yıldız Kraliyet Yıldızları grubunda yer alır. Ve bu özel grupta sadece dört sabit yıldız listelenir. Bernadette Brady'nin "Brady's Book of Fixed Stars" kitabında bunu muhteşem açıklar. Bu dört yıldızın sırası ile; Aldebaran, Antares, Regulus ve Fomalhaut'un çok özel olduğu söyler. Ve ekler: "Her biri kendi benzersiz yaşam yolculuğu ve derslerini getiriyor. Her biri güç ve vaatler verir. Başarı, ancak yalnızca önünüze konulacak belirli engellerle başa çıkabilirseniz mümkün olur. Her yıldız, belirli bir insan ikilemini veya zayıflığını temsil eder. Bu dört yıldızdan herhangi birinin haritanızda bulunması, yaşam olculuğunuza önemli miktarda mitoloji katacaktır." (1)


Neden 4 derseniz? Doğu, Batı, Kuzey ve Güney'in gözcüleri olarak, 4 coğrafi yöne bu sabit yıldızlar eşlik ederler. Anlaşılan bu Ay Tutulması'nın bize katacakları da önemli olacak. Aldebaran, güçlü bir bütünlük veya asil bir amaç doğrultusunda görev yapmak üzere yönlendirilen bir yöneticiyi veya kişiyi temsil eder. Ayrıca, Bernadette Brady'nin "Brady's Book of Fixed Stars" kitabında Aldebaran yıldızının dürüstlük bağlantısına değinir.


4 baş büyük melek ile yönlerin gözcüsü hikayesi derinleşir. Aldebaran sabit yıldızı Doğu'nun gözcüsü olarak Mikail bağlantısı taşımaktadır. Mikail meleği, Eski Ahit’te İsrailoğulları’nın koruyucusu, birinci ve büyük reis, Yeni Ahit’te İblis’e karşı çıkan, baş melek ve göğün reisidir. (2)

Ay Tutulması Nedir?


Bu konuya dair Sepharial'ın müthiş kolay ve öğretici bir anlatımı vardır. Der ki;


"Güneş'in yörüngesinin düzlemi ile Ay'ın yörüngesinin düzleminin kesiştikleri noktaya Düğüm (Node) denir. Sadece Düğüm'ün üzerinde veya yakınında Güneş ile Ay bir kavuşum veya karşıtlık oluşturduklarında -yani ya Yeniay ya da Dolunay olduğunda- bir tutulma gerçekleşebilir. Bu noktaya düşen bir Yeniay Güneş tutulmasını oluşturur. Ve bu noktaya düşen bir Dolunay da Ay tutulmasını oluşturur."(3)


Dolunay dönemleri Ay Tutulması sürecine eşlik ettiği için, daha duygusal ve manevi süreçleri anlatır. "Bitişler" ile bağdaştırılır. Bu bitişler aslında Ay Tutulması takibinde gerçekleşecek olan Güneş Tutulması'na eşlik edecek olan Yeniay sürecinin başlatacağı "yeni başlangıçlar" serüvenine referans oluşturur. Yeni bir başlangıca gitmeden önce hayatımızdan yeniye yer açacak bitişler için bir Dolunay süreci gerekir. İşte o süreç Ay Tutulması ile etkisini en az 3 en fazla 6 aylık bir zaman diliminde görünür kılacak tetiklenmeyi başlatır. Artık hayatımızda sonlanması gereken konular görünür olur. Bitişler yerini de yeni başlangıçlara bırakır. Gelin birlikte 25 Mart Ay Tutulması horoskopuna göz atalım. Nasıl bir bitiş verecek diye fikir sahibi olalım.


25 Mart Ay Tutulması Nasıl Bir Etki Verir?


Ay Tutulması'nın İstanbul lokasyonu temel alınan an haritasında, doğu ufkunda İkizler burcu yükseliyor. An haritasının yönetici gezegeni Merkür 23 derece Koç burcundadır. Karmik noktalardan biri olan Kuzey Ay Düğümü noktası ile kavuşum açısı oluşturmaktadır. Kavuşum açısı gezegenin burçta ve bulunduğu evde ortaya koyacağı potansiyelin aydınlık ve karanlık taraflarını belirginleştirir. Kuzey Ay Düğümü Noktası ile kavuşum yapan Merkür ayrıca Acamar sabit yıldızı ile de kavuşum yapmaktadır. Bu yıldız özellikli kamu görevlilerini işaret eder. Tam da 2024 Türkiye Yerel Seçimleri öncesi bu yıldızı görmek dikkat çekici olsa gerek. Ay Tutulması'nın hemen ardından Merkür gezegenin retro hareketine başlayacağını dikkate alırsak, bu sabit yıldız kamulsa alanda zarara uğramaya açıklık getiriyor. Kolektif açıdan kamu çalışmalarını desteklemediğini varsayarak, bireysel yaşamlarımızda kamu işlerine kısa bir mola vermenin faydalı olacağına çağrıştırıyor.


Acamar sabit yıldızının yanı sıra, Merkür Koç doğasına dönecek olursak, sansürsüz ifade ve öfke temalı iletişim doğasında yerleşmiş bir gezegen karşımızda bulunuyor. Yıkıcı ifadelerle oluşan gergin konuşmalarda her bir cümlenin hesabının sorulabileceği ve bu ifadelerin karşısında kişinin tek tek kendini açıklamak durumunda olacağını söyleyebiliriz. Dediğim gibi, bu Ay Tutulması'ndan hemen sonra Merkür bu burçta retrograde hareketine başlayacaktır. Retro geriye dönmektir. Bu tutulmada gösteriyor ki, geriye döneceğiz. Bitirdiğimizi sandığımız konular hemen kapanmayacak. Ayrılıklar sürümcemeli olacak. İşler uzayacak... Kaderimize boyun eğeceğiz.



25 Mart 2024 Ay Tutulması


Ay Tutulması horoskobuna genel olarak baktığımızda İkizler burcunun doğu ufkunda yükselmesi ticaret, iletişim kanalları ve kara yollarını işaret ederken, tutulmanın Terazi-Koç aksında gerçekleşmesi ise ilişki ve ortaklıkların gündem olacağına dikkat çekiyor. Aldebaran hikayesine geri dönecek olursak, hayatınıza eşlik eden ilişkilerinizde ne denli dürüst olduğunuz ve ticari işlerinizde ne denli ahlak yasasını delmediğiniz önem kazanmaktadır.


Ay Tutulması esnasında Mars, Satürn, Venüs ve Neptün Balık burcunda bir yığılım oluşturmaktadır. Buna "stelyum" denilmektedir. Balık stelyumu gösteriyor ki, kadersel olarak açığa çıkması gereken her şey görünür olacaktır. Artık gizlenemeyecektir. Bazı konular sürümcemeli bir doğaya çekilecektir. Hayatımızdaki ektiğimiz her şeyin, artık karşılığını alma vakti gelmiştir. Ne enteresan ki, bu Ay Tutulması 14 Ekim 2023 Güneş Tutulması ile hayatımızda başlayan konulara bizi götürürken Satürn 0 derece Balık burcunda idi. Şimdi ki Ay Tutulması ile Mars gezegenini 1 derece Balık burcunda görüyoruz. Yani, kaderimizde olan (Satürn) artık açığa (Mars) çıkıyor. Ve kaderimizde olan 14 Ekim 2023'te tayin edilmişti. Şimdi geriye dönüp, Ekim ayı itibari ile hayatımızdaki değişimleri gözden geçirme vaktidir. Nelerde ilerlediniz? Nelerde tıkandınız? Tıkandığınız konular için bir bitirme desteğine ihtiyacınız olabilir. İşte bu noktada Ay Tutulması size destek sunacaktır. Tabi buraya dikkatle yaklaşmak gerecektir çünkü, Balık burcunun karanlık tarafında kurban psikolojisi vardır. Aydınlık tarafında ise kolektif bilince olan uyumlanması bulunur. Yani, yeryüzünün kolektif bilincinde kurban motifine hizmet edecek bilinçdışı bir konu, Güneş'in Koç yerleşimi ile lider özellikli biri üzerinden yaşanabilir. Örneğin; toplumun "ne pahasına olursa olsun kendini feda eden bir lider" motifini bir lider (Güneş, KAD Koç) üstlenebilir. Ortaya çıkan konuda ise adalet (GAD Terazi) sağlanamayabilir. Kişinin uğruna kurban olduğunu konuya yitik bir şekilde (Balık Stelyumu) tanıklık edebiliriz.


Bireysel haritalarınızda durum daha farklı tezahür edebilir. Bazen yaşamınızda bir şeyden özgürleşmek istersiniz lakin o hikayede öğrenmeniz gerekenler henüz bitmemiştir. Gitseniz dahi terk ettiğiniz yere geri dönersiniz. İşte bu tutulma ve takibi gerçekleşecek 8 Nisan 2024 Güneş Tutulması bizlere işlerin uzayacağını gösteriyor. Hatırlamak gerekir: Rüzgar eken, fırtına biçer.


Ay Tutulması ile Neler Yapabiliriz?


Bir yanımız “ben yaparım” derken, diğer yanımız “birlikte yapabilir miyiz?” diyecektir. Hem eril yanın, hem de dişil yanın birlikte denge oluşturması gerekir. Bir yanımız hayatımızda bir şeyi sonlandırmak isterken, diğer yanımız “bununla nasıl devam edebilirim” noktasını öğrenmeyi deneyimleyecektir. Dengeye gelmek anahtar kelimemiz olacaktır.


Ay Tutulması esnasında dört element doğasında Ateş, Hava ve Su doğasını gözlemliyoruz. Toprak elementi bu dengede zayıf kalıyor. Eksik element doğası bizi tamamlanmak istediğimiz konulara yönlendiriyor. İstikrar, kararlılık, disiplin, aidiyet ve köklenmek… Bunlardan hangisini eksikliğini şu sıralar hissediyorsun? Kararsızlık yaşadığın bir ortaklığın varsa, devam mı yoksa tamam mı dediğin bir karar sürecisinde olabilir misiniz? Olabilirsin. Yaşamının zaman kalitesi bu desen üzerinden hangi konu ile örtüşüyor ise, ona odaklanabilirsin. Toprak elementi ile çalışabilirsin. Nereden başlayacağını bilmiyorsan, en basit olana odaklanabilirsin. Toprağa git. Doğaya çık. Çimlerde yalın ayak git. Kendine güven, yalnız olmadığını hatırla. Ve bu süreci en az senin kadar yaşayan ismini bilmediğin nice kişininde benzer tekamül süreçlerinden geçtiğini anımsa. Her şey geçiyor.


İnsan uyanana kadar yıldızların esiridir. Uyanmış bir kişi ise yıldızlara tesir eder.
Muhyiddin İbnü-l Arabi

25 MART 2024 AY TUTULMASININ TÜRKİYE NATAL HARİTASINA ETKİSİ


Gelin birlikte 25 Mart 2024 Ay Tutulması horoskobunu Türkiye'nin natal haritasındaki etkisini gözlemleyelim. Bu Ay Tutulması Türkiye Haritası'nın 4. ve 10.evinde gerçekleşiyor. Bu köşesel evler ülkenin tutulmayı derinden hissedeceğine işaret ediyor. Türkiye cumhuriyeti Devleti'nin kuruluş anında Mars 7 derece Terazi burcundadır. Bu yerleşimin tam üzerinde Ay Tutulması gerçekşerek bizi Marsiyen olaylara çekiyor. Bu noktada Türkiye'nin natal haritasındaki Mars gezegenini ritmini anlamak önemlidir. Mars-Pluto 90'lık açısı (kare) ve Mars-Jüpiter 45'lik açısı (yarım kare) vardır. Zararda yerleşimi bulunmaktadır. Kısacası ülkemizin natal haritasının iyicil bir Mars yerleşimi yoktur. Süreç gösteriyor ki, Ay Tutulması ile ülkemizde muhalefet tarafı siyasi düzlemde hız kazanabilir. Ülke tüm seçim süreci ve sonrasında bazı başı boş kalmalar yaşayabilir. Hukuk tarafında adaletin yoksunluğunu deneyimlemeye devam edebiliriz. Bir liderin hastalığını konuşabiliriz. Muhalefet tarafında kadın bir liderin bir konunun yönünü tayin edecek gerilimli açıklamaları olabilir. Öte yandan uluslararası ilişkilerimizde bazı ülkelerle olan irtibatlarımız yoğunlaşabilir. Ülke yöneticinin bir seyahatini gündemde iz bırakabilir. Alternatif olarak farklı bir ülke lideri Türkiye'yi resmi ziyarete gelebilir.


25 Mart 2024 Ay Tutulması ülkenin natal haritasındaki Merkür'ün tam karşısında bir Merkür yerleşimine sahiptir. Bu da halkın karar vermekte zorlandığını, akıl tutulması yaşağını gösteririr. Artık halkı anlayacak ve duygularını kelimelere dökecek, genç ve keskin dilli bir liderin görünür olmasına ihtiyacı vardır. Bu gezegen 12.evi ve 4.evinin yöneticisi olduğu için de ülkenin gizli işlerinin muhalefet kanadındaki liderlerle topluna sunulacağından bahsedebiliriz. İlerleyen süreç hapse giren ve yargılanan kişilerin konuşulacağı bir sürece zemin hazırlayacaktır.


Bu süreç Türkiye'nin milli güvenliğini sağlaması gerektiğine işaret ediyor. Askeri alanda verilen emirler gündememize oturabilir. Bir patlama veya bir saldırı konuşabiliriz.


25 MART 2024 AY TUTULMASININ BURÇ BAZINDA ETKİSİ


Gelin birlikte Yükselen burcunuza göre 25 Mart 2024 Ay Tutulması ev etkilerini birlikte keşfedelim. Bu tutulmanın gerçekleştiği ev konusunda sonlanması gereken konuları deneyimleyeceğiz. 


Yükselen burcunuz Koç ise:

Yaşamınızda ilişkilerinizi ve ortaklıklarınızı dengeye getiremediğiniz gergin bir süreçten geçebilirsiniz. Ve bu gerginlikler sizi biten bir ilişki deneyimine götürebilir. Herkese karşı kendinize daha çok sahip çıkmak isteyebilirsiniz. Kendi istekleriniz ve arzularınız konusunda cüretkar konuşmalar yapabilirsiniz. Yüzleşmeniz gereken konular hakkında sansürsüz konuşarak, kalp kırabilirsiniz. Öfkeye bürünebilirsiniz. Lakin takibi Nisan ayı içerisinde bu söylediklerinizi gözden geçirerek bir vicdan muhasebesi yapabilirsiniz. Bu süreçte sosyal çevrenizi figüranlar olarak hayal etmenizi tavsiye ederim. Bilinçaltınızda halletmeniz gereken hangi konu varsa, onun açığa çıkmasına bu figüranlar yani sosyal çevreniz eşlik edecektir. Bir düğün arifesinde ya da önemli bir ortalık sürecinde iseniz, işler askıya alınabilir.

 

Yükselen burcunuz Boğa ise:

İş hayatınızda bir dönemin kapandığını 25 Mart 2024 Ay Tutulması ile deneyimleyebilirsiniz. İş yaşamınızda yüzleşmeniz gereken kaygı ve korkular ile artık yüzleşme dönemindesiniz. Değişime direnmemeli, korkuya rağmen risk alarak hayatınızda kaderinizi dönüştürecek o kariyer adımını atmalısınız. Bugüne dek göğüs gerdiğiniz iş yaşamınızda ki problemli sürecin artık bittiğini ve yeni bir kariyer yolculuğu için yaşamın kapısının aralandığını görebilirsiniz. İç gözlem yapmak, geleceğe dair atmak istediğiniz adımları planlamak bu Ay Tutulması ile size iyi gelecektir. Ara sıra uykularınız huzursuz olabilir. Çünkü, bu Ay Tutulması'nın içeren Dolunay'ın gergin enerjisi içsel bir huzursuzluk olarak yaşamınıza yansıyabilir. Ara sıra doğaya çıkmak, yalın ayak çimlerde gezmek size iyi gelecektir.


Yükselen burcunuz İkizler ise:

Romantik bir ilişkiniz varsa, 25 Mart 2024 Ay Tutulması ile ilişkinizi gözden geçirebilirsiniz. Eğer ilişkinizde bağlarınız güçlü değilse, bir bitiş arifesinde olabilirsiniz. Arkadaş ilişkileriniz de bu Ay Tutulması ile ön plana çıkıyor. Size yardımcı olmayan dostluklarınız da sonlanabilir. Görmek istediğiniz açık iletişim akışını yakalamakta zorlanabilirsiniz. Kaderinizde değişmesi gereken her şey artık hız kazanıyor. Uzun süredir iş arıyorsanız, bu tutulma işsiz kalma sürecinizi sonlandırıyor olabilir. Kaderinizde yeni bir alan vasıtasıyla toplumda kendinizi konumlandırma fırsatı edinebilirsiniz.


Yükselen burcunuz Yengeç ise:

Uzun süredir yaşamınızda alışagelmiş bir düzenden özgürleşmek isteyebilirsiniz. Artık 25 Mart 2024 Ay Tutulması ile aile konularına odaklanmayı sonlandırabilirsiniz. Bunun yerine toplumda kendinize yeni bir statü edineceğiniz kadersel bir gelişime odaklanabilirsiniz. Sizi siz yapan değerlerinizde bir değişim yaşayabilirsiniz. Örneğin: İstanbul'da yaşıyorsunuz. İstanbul sizi statülerinizden biridir. Bu tutulma sonrasında 6 aylık süreç içerisinde İzmir'e taşındığınızı varsayalım. Bu noktada artık İzmir şehri yeni statünüz olacaktır. Dolayısı ile yaşamınızda sizi siz yapan bir statüye veda ediyorsunuz, yenisine yer açıyorsunuz. Ek olarak, bir yurtdışı seyahatine çıkabilirsiniz.


Yükselen burcunuz Aslan ise:

Resmi kurumlara gitmenizi gerektiren süreçleriniz varsa, 25 Mart 2024 Ay Tutulması ile bu konular hız kazanabilir. Bir boşanma veya benzer hukuki süreciniz varsa, artık sürecin sonlanmaya doğru gittiğini görebilirsiniz. Uzun süredir bitmeyen bir dava süreci sonucunda size gelecek bir statü varsa, Nisan ayı içerisinde bu konuda tamamlanabilirsiniz. Örneğin; evli olduğunuzu varsayalım. Boşanma sürecinden geçiyorsunuz. Uzun bir döneminin ardından nihayet Nisan ayı ile Medeni Hal: Bekar statüsü kazanabilirsiniz. Miras, nafaka gibi gündemler aktif olarak hayatınızda varsa, nasibinizde olanla karşılacağınız bir zaman diliminden geçtiğinizi söyleyebiliriz. Ticari kararlar alabilir, bir alım-satım sürecinde olabilirsiniz.


Yükselen burcunuz Başak ise:

Borçlarınızı yapılandırmak durumunda olduğunuz ve unutulan borçlarınızın tekrardan size hatırlatıldığını bir dönemden geçiyorsunuz. 25 Mart 2024 Ay Tutulması sosyal çevreniz, romantik ilişkiniz veya evliliğiniz ve ortaklaşa yaptığınız işlerdeki kişilerle olan ilişkilerinizde problemlerin sizi bir sona götüreceği süreci ön plana çıkarıyor. Daha çok mücadele ettiğiniz sosyal ilişkiler içerisinde olabilirsiniz. Yaşadıklarınıza razı olmak zorunda hissedebilirsiniz. Bu tutulma ile önünüze gelen gelişmelere kadersel bir teslim oluş edası yaşadığınızı görebiliriz.


Yükselen burcunuz Terazi ise:

Ortaklıklı ilerleyen işlerinizde zayıf bağlarınızın koptuğunu deneyimlediğiniz bir sonlanma sürecinden 25 Mart 2024 Ay Tutulması ile geçebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızı korumaya özen gösterebilirsiniz. Sağlığınıza hizmet etmeyen beslenme alışkanlıklarını bu tutulma ile sonlandırabilirsiniz. İş ortamında memnun olmadığınız gelişmelerden geçerek, iş hayatınıza yapılandırabileceğiniz yeniliğe yer açabilirsiniz. Size hizmeti bitmiş kişiler etrafınızda varsa, artık bu kişiler ile yollarınızı ayırma sürecinde olabilirsiniz. Bir danışmanlık aldığınız kişi hayatınızdan çıkabilir. Düzenli görüşmeleriniz sonlanabilir. Romantik ilişkiniz varsa veya evli iseniz, bu ilişkinin ilerlemesi konusunda önünüze çıkan engellerle yüzleşebilirsiniz.


Yükselen burcunuz Akrep ise:

Hayatınızın bu döneminde size eşlik eden romantik ilişki partnerinizin, eşinizin veya çocuklarınız olan ilişkinizin değiştiği 25 Mart 2024 Ay Tutulması etkisinde geçiyorsunuz. Balık stelyumu kombinasyonunu deneyimlediğiniz alanlar ilişki bağlarınızın testen geçtiğini fısıldıyor. Kurduğunuz ilişki bağlarında ne kadar güçlüsünüz? Eğer güçlü değilse, bazı ilişki bağlarınızın (eş, çocuk, sevgili) sonlandığını deneyimleyebilirsiniz. Aile ilişkilerinizde üstü örtülmüş fakat çözüme ulaşmamış, berraklaşmamış konular bu tutulma ile daha belirginleşiyor. Ekim 2023'ten bu yana hangi konular askıya alındıysa, yeniden dönüp onlara bakabilirsiniz. Ticari yatırımlarınızı veya sizi borçlandıracak kararlarınızı bu sıralar erteleyebilirsiniz.


Yükselen burcunuz Yay ise: 

Gerçekleşen 25 Mart 2024 Ay Tutulması ile, yaşamda köklenmek istediğiniz konulara odaklanabilirsiniz. Yaşamınızın bundan sonrası için nasıl ilerleyeceğine dair alacağınız ciddi bir kararda netleşeceğiniz bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Netleştirilmeyen planlarınız için belirsizlik sürecini sonlandırdığınız bir dönemi deneyimliyor olabilirsiniz. Taşınabilirsiniz, iş hayatınızda bir değişim yapabilirsiniz. Eğer evli iseniz, çocuk sahibi olma planlarını dikkate alabilirsiniz.


 

Yükselen burcunuz Oğlak ise: 

Doğdunuz ailede veya kurduğunuz ailede kapanmayan konuları artık sonlandırma sürecinden geçiyorsunuz. 25 Mart 2024 Ay Tutulması ile ailede konuşulması gereken konular ön plana çıkıyor. Bu konulara daha kurtarıcı bir rol ile yaklaşarak, kendinizi feda etmeyi düşünebilirsiniz. Kardeşlerinizden ve akrabalarınızdan yana alacağınız desteklerde yetersiz hissedebilirsiniz. Taşın altına yüreğinizi koyabilirsiniz. Tüm motivasyonunuz artık buradaki konuları netleştirmek olabilir. Ayrıca arsa, toprak gibi konular eğer gündeminizde ise, bunlar hız kazanabilir. Kısa bir seyahate çıkabilirsiniz.


Yükselen burcunuz Kova ise: 

addi kazançlarınızda sizi memnun etmeyen konuları daha çok farkındalığınıza getirdiğiniz bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Bu konuya bakış açınızda size hizmet etmeyen bir düşünceyi sonlandırıyor olabilirsiniz. Kardeş ve akraba ilişkilerinizde zayıf bağlarınız varsa, burada da yine bir sonlandırılış deneyimine çekilebilirsiniz. Tamamlanmamış eğitimleriniz varsa, şimdi bu tamamlanamama esaretine son vermek iyi fikir olabilir. Akademik eğitimlerinize veya üniversite işlerinizi odaklanabilirsiniz. Ertelediğiniz bir eğitime başlayabilirsiniz.


Yükselen burcunuz Balık ise:

Yaşam size kendinizi organize etmeniz ve inandığınız her şeyi yeniden gözden geçirmeniz gereken bir döneme davet ediyor. Yeni bir siz ile tanışmanızı istiyor. Bu Ay Tutulması ile kendinize biçtiğiniz değer duygusunda size hizmeti olmayan fikirleri sonlandırıp, yeni fikirlere yer açtığınızı görebilirsiniz. Kendi yeteneklerinize odaklanmalısınız. Ticari bir karara yönlenebilirsiniz. Yatırımlar gündeminizde yer tutabilir. Yeni bir şeye adım atma motivasyonunu yoğun hissedebilirsiniz. Paranızı harcadığınız alanı iyice gözden geçirmenizi ve doğru yere maddi enerjinizi yönlendirmenizi tavsiye ederim. Nisan ayı tüm bu kararları hızlıca ikilettirebilir. Aceleci olmamak size manevra yapma şansı verecektir.


Şifa olsun.

 

KAYNAKÇALAR

(1) Bernadette Brady (1998). Brady's Book of Fixed Stars, Aldebaran: The Concept, sf:372.

(2) Mikail Meleği, Wikipedia, 25 Mart 2024 tarihinde

(3) Sepharial, Güneş ve Ay Tutulmaları Dünya'ya Etkileri (2000), Çeviri Barış İlhan, Tutulmaların Doğal Nedenleri sf: 15. (Orijinal eserin yayın tarihi 1915).

40 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page